Fontos specifikációk szivárogtak ki a Google Pixel Fold készülékről

pixel fold

Az amerikai vállalat hamarosan bemutathatja az első hajlítható kijelzős okostelefonját, amiről most újabb szivárgások érkeztek. Mutatjuk, hogy mit tudunk a Google Pixel Fold okostelefonról.

Az interneten már több hónapja lehet olvasni arról, hogy a Google már dolgozik az első hajlítható kijelzős okostelefonján, ami kicsit később kerülhet bemutatásra, mint amit vártunk. Arról sajnos még nincs hír, hogy pontosan mikor érkezhet, de folyamatosan újabb specifikációkat tudunk meg róla.

Az már biztos, hogy a kialakítás nagyon fog hasonlítani a Samsung Galaxy Z Fold modellekre, emellett minkét kijelzőt, ami helyet kap a készülékben a Samsung gyártja, ami nem túl meglepő a szoros együttműködésekből kifolyólag.

Kiderült, hogy a belső kijelző 120 Hz-es képfrissítéssel fog rendelkezni, a maximális fényereje pedig 1200 nit lehet majd. A belső kijelző mérete állítólag 7,58 colos lesz.

Ha a mostanában megjelent Google Pixel okostelefonokból indulunk ki, akkor biztosan egy saját fejlesztésű chipet fog majd megkapni a termék, amit szintén a Samsung gyárt a vállalatnak. A hátoldalon egy 64 MP-es főkamera kaphat majd helyet, ami mellé egy 12 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 10,8 MP-es telefontó lencse társul.


Forrás