Fotók és hardverspecifikációk szivárogtak ki a Mate 30 szériáról

mate-30-cover

A Huawei Mate 30 sorozat bemutatójáig már csak órák vannak hátra. Most rengetek fotót és egy kicsomagoló videót is kaptunk a hardverspecifikációk mellé.

REVO2Már eddig is több promóciós kép látott napvilágot a Huawei Mate 30 termékcsalád tagjairól. Most viszont valós fotókon és videón is feltűntek a széria tagjai. A képek alapján elmondhatjuk, hogy a korábban látott dizájnelemeket hordozzák a készülékek. A Mate 30 és Mate 30 Pro mobilokat a hátlapon lévő kör alakú kamerasziget jellemzi. Az eddigi pletykák alapján a Mate 30 Pro két darab 40 megapixeles kamerával fog rendelkezni, melyeket egy 8 megapixeles telefotó és egy mélységérzékelő modul egészít majd ki.

A Mate 30 Pro kijelzője két oldalt extrém módon van lekerekítve, de a videó alapján ettől függetlenül még lesznek fizikai gombjai nem úgy mint a napokban bemutatott Vivo Nex 3-nak, ami hasonló megjelenítőt kapott.

Ezzel ellentétben a Huawei Mate 30 ezúttal is sík képernyőt fog kapni, a fenti képen látható is a különbség a két modell között. Illetve szembe tűnhetnek a Mate 30 vékony kávái is.

mate-30-spec

Van egy másik fénykép is amin a telefonok hardverspecifikációinak egy része látható. Ebből kiderül az, hogy a Mate 30 egy 4200 mAh-s akkumulátorral fog rendelkezni, amit 40W-os gyors és 27W-os vezeték nélküli töltéssel táplálhatunk. A Mate 30 Pro pedig egy 4500 mAh-s telepet fog kapni. Mint látható Kirin 990 lapka felel majd a számítások elvégzéséért, bár ezt eddig is tudtuk. A kezelőfelület pedig EMUI 10 lesz.

A hírek szerint Google szolgáltatások nélkül fog érkezni a széria, ez hamarosan kiderül, mivel a bemutató holnap esedékes.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.