Fotókon a Huawei Mate 20 Lite!

A Huawei közelgő Mate 20 szériájának legolcsóbb tagja járt ezúttal a Kínai Hírközlési Hatóságnál és lencsevégre is kapták az újdonságot.


Egyenlőre még elég ködösek az információink a Huawei Mate 20 Lite-al kapcsolatban, mivel az elmúlt napokban arról is hallhattunk, hogy két változatban érkezik a modell. Persze benne van a pakliban, hogy a kínai régió egy erősebb variánst kap, ez magyarázat is lenne erre a pletykára. Természetesen mielőtt bemutatkozik a készülék be kell szerezni a szükséges engedélyeket és minősítéseket. Ilyen a Kínai Hírközlési Hatóság (TENAA) minősítése is, ami a jóváhagyást követően jó szokásához híven több fotót is közzétesz weboldalán az adott telefonról.

Láthatóan egész nagy ujjlenyomat olvasóval rendelkezik majd hátlapján a Huawei Mate 20 Lite, ami felett két hátlapi kamera helyezkedik el. Az előlapról már ennyi információt nem tudunk megállapítani, fent láthatjuk a szokásos érzékelőket, de fekete előlap miatt továbbra is kérdéses maradt, hogy ezek szenzorszigetben kapnak-e helyet. A hardverspecifikációk terén most sem tudtunk meg többet, de nagy valószínűséggel a nemrégen bemutatott Kirin 710 lapkát kaphatja meg a Lite változat.