Frissítés érkezett a Samsung Galaxy Watch 4 sorozatra

A dél-koreai vállalat a napokban egy újabb frissítés dobott piacra a Samsung Galaxy Watch 4 sorozatra, ami hasznos újításokat hoz el. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

A Samsung Galaxy Watch 4 és Samsung Galaxy Watch 4 Classic okosórák a cég legnépszerűbb termékei közé tartoznak ebben a szegmensben és ez a piaci részesedésükön is nagyon jól látszik, hiszen folyamatosan tudnak növekedni.

Ehhez hozzájárul az is, hogy olyan, nem mindennapi funkciókkal rendelkezik, mint az EKG mérés, a vérnyomás mérés vagy éppen a mobilos fizetés.

watch 4

A legújabb hírek szerint, a dél-koreai vállalat a napokban egy frissítést hozott el az okosórákra. A jelenleg legfrissebb verzió a Wear OS 3 rendszer, ami a készülékekre elérhető és azon belül jelent meg a 2022 június elnevezésű biztonsági frissítés.

A biztonsági frissítések mindig javítják a rendszer stabil működését, valamint kijavítják a hibákat. Itt is lényegében erről van szó, hiszen a forrás sem említ meg számottevő változást az előző verzióhoz képest. A Samsung összesen négy év frissítést vállal ezekre a készülékekre, ami nagyon jónak mondható ilyen téren, nem csak az okostelefonoknál.


Forrás