Galaxy A02s: tripla kamerával hódítana a Samsung legújabb mobilja

galaxy-a02s-cover

Apróbb módosításokkal, bemutatkozott a Galaxy A02 frissített változata, ami Galaxy A02s néven debütált.

Ahogy az elmúlt évek során, most sem múlik el az év végi ünnepi időszak újonnan bemutatott Samsung mobil nélkül. A már magáról sokat hallatott Galaxy A02s-ről rántotta le a leplet a Samsung, ami a benne lévő hardverek alapján a konkurencia készülékeihez képes drágának mondható. A Galaxy A02s 6,5 hüvelykes HD+ felbontású Infinity V megjelenítővel és egy abban elhelyezett 5 megapixeles előlapi kamerával érkezett. A hátlapon három modult van, ezek között az elsődleges szenzor 13 megapixeles, ami mellé jár még egy 2 megapixeles makró kamera és egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelő.

galaxy-a02s-1

A motorháztető alatt egy 1,8 GHz órajelű processzort találunk. Ugyan nem árulták el, hogy név szerint melyik lapkát helyezték el a mobilban, de az eddigi adatok alapján nagy esély van rá, hogy a Snapdragon 450 van benne. A rendszermemória 3 GB, a tárhely pedig szűkös 32 GB, amit szerencsére tudunk bővíteni akár egy 1 TB-os memóriakártyával is. Valószínűleg szükség is lesz rá. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, amit 15 wattos gyorstöltéssel tudunk táplálni, azért ilyen hardverek mellett egész jónak mondható a telep kapacitása.

Fekete és fehér színekben 2021 februárjától 150 euróért lehet majd megvásárolni, ami átszámítva jelenlegi árfolyamon 54 ezer forintot jelent. A hazai megjelenéssel kapcsolatban még nem érkezett semmi információ, de ha erre az összegre még a helyi adók is rájönnek akkor egyáltalán nem számít majd jó vételnek.