Galaxy A31 hazai ár és megjelenés

Még március végén mutatta be a Samsung a középkategóriás Galaxy A31 mobilt, ami most végre hozzánk is megérkezett. Az újdonság a mai naptól elérhetővé vált a Samsung és partnerei kínálatában. 

A Galaxy A31 6,4 colos Infinity-U kijelzőjében teljesen elmerülhetnek a felhasználók. A széles képaránynak köszönhetően a tartalom kávától káváig kitölti a képernyőt. A legjobb videók, játékok és élő közvetítések lenyűgöző FHD+ Super AMOLED minőségben jelennek meg. A kijelző egy mindössze 8,6 mm vastag vázba épül be, így könnyedén belesimul a felhasználók tenyerébe.galaxy-a31-cover

A Galaxy A31 48 megapixeles főkamerájával nagy felbontású képek és videók készíthetők lenyűgöző minőségben. A 123 fokos látószögű, 8 megapixeles, ultraszéles kamerával pedig még több részlet örökíthető meg. Az 5 megapixeles makrókamera a tiszta közeli felvételeket, míg az 5 megapixeles mélységérzékelő a népszerű Élő Fókusz módot biztosítja a felhasználóknak, hogy a képek témája még hangsúlyosabb lehessen.

A hosszúra nyúlt hétköznapok változatos kihívásaihoz olyan eszközökre van szükség, amelyek hosszú ideig képesek működni. A Galaxy A31 5000 mAh kapacitású akkumulátorával az üzemidőbe belefér a streamelés, a tartalmak folyamatos megosztása és rengeteg játék is. Alacsonyabb töltöttségnél a 15 wattos gyorstöltéssel, akár már 30 perc alatt egy egész napra elegendő töltést kap a készülék.

A Galaxy A31 továbbfejlesztett nyolcmagos processzorral, 4 GB memóriával és MI alapú Game Booster technológiával érkezik. A 64 GB belső tárhely mellett a készülék háttértára akár 512 GB-ig bővíthető, így a felhasználóknak nem kell tartalmakat törölniük, ha újakat mentenének el. A Galaxy A31 hardveres és szoftveres védelméért a Samsung Knox biztonsági rendszer felel, már a legelső indítástól kezdve. A kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó magas szintű biometrikus azonosítást kínál, így a képernyőzárat csak a telefon tulajdonosa oldhatja fel.

A Galaxy A31 Magyarországon június 30-tól érhető el 99.990 forintos ajánlott fogyasztói áron, Fekete Fénytörés és Kék Fénytörés színekben. A készülékről további információ a Samsung weboldalán érhető el.