Galaxy F41: megjelenési dátumot és képeket is kaptunk

galaxy-f41-cover

A Samsung YouTube csatornáján megjelent egy rövid videó a hamarosan érkező Galaxy F41-ről, amin a mobil néhány lényeges specifikációját is feltüntették.

brave_banner_3_gsmring

Egy Geekbench tesztnek köszönhetően már korábban kiszivárgott, hogy a Samsung hamarosan egy új szériát fog bemutatni. Majd ezt követően, a múlt héten a dél-koreai gyártó megerősítette a Galaxy F sorozat bevezetését, de akkor elég titokzatosak voltak. Az előző héten közzétett Twitter bejegyzésükben megígérték, hogy hamarosan újabb információkkal látnak el bennünket a Galaxy F termékcsalád első mobiljával kapcsolatban. Ahogy szokták, most is betartották szavukat, ugyanis megjelent egy közel egy perces kedvcsináló videó a Galaxy F41-ről.

Ugyan a képkockák sokat nem árulnak el a telefonról, azt azért megtudtuk, hogy a mobil akkumulátorának kapacitása 6000 mAh lesz és az is kiderült, hogy Super AMOLED kijelzőt kap a készülék.

Ezen kívül a dizájnt is láthattuk egy rövid ideig, melyből leszűrhető, hogy Infinity U kijelzővel fog debütálni az F41, bár ezt a már korábban napvilágot látott felhasználói kézikönyvből is sejteni lehetett. Az eddigiek alapján várhatóan Exynos 9611 rendszerchip kerül majd az F41-be. Természetesen az ujjlenyomat olvasó sem marad ki a mobilból, de ezen a téren egy kis kompromisszumot kell kötnie annak aki ilyen szeretne, a szenzor ugyanis a hátlapon kap majd helyet. A kamerák felbontásáról és funkciójáról még semmi hír nem érkezett.

A Samsung Galaxy F41 bemutatója október 8-án lesz, addig még biztosan fogunk hallani a mobilról.