Galaxy S20 5G Iron Man Editiont dobott piacra a Samsung

Újabb különleges kiadású telefont mutatott be a Samsung, mutatjuk miben különbözik egy alap készülékektől a Galaxy S20/S20+/S20 Ultra Iron Man Edition.


Már nem mondható újdonságnak, hogy a Samsung egyet telefonjait korlátozott példányszámú különleges kiadásban is kiadja. Legutóbb a tavaly decembertől elérhető Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition volt ilyen most, ami akkor még időszerűnek is volt mondható mivel abban a hónapban jött a mozikba a Star Wars: Skywalker kora. A most bemutatott mobiljuk viszont már nem igazán mondható aktuálisnak, igaz Vasember nevével még jelenleg is elég sok mindent el lehet adni.

s20-ironman-2

Sajnos mint sok más mobil a Samsung Galaxy S20/20+/S20 Ultra 5G Iron Man Edition az első körben Kínában lesz elérhető. Viszont ez esetben egy mondhatni alap Galaxy S20 mobilt kapunk, tehát hátlapján vagy előlapján nem lesz semmi olyan változtatás ami miatt eltérne a többi ilyen telefontól. Az egyetlen módosítás a készüléken az, hogy gyárilag Vasemberes háterekkel és csengőhanggal érkezik egy piros díszdobozban. Amin Tony Stark aláírása és a Stark Industries felirat látható.

s20-ironman-1

Ennek belsejében találunk egy piros-fekete színű egyedi tokot valamint egyedi fülhallgatókat amikhez jár egy speciális tok is. Ezzel még nem értünk a végéhez a doboz tartalmának, van még egy gyűrű is, aminek egyik oldalán a Vasember ruháján lévő AR reaktor látható. A Galaxy S20 5G Iron Man Edition termékcsalád a JD.com-on vásárolható meg. Az S20 Ultra kezdő ára a jelenlegi árfolyam szerint 462 ezer forint, ennyi pénzért 12 GB RAM-ot és 256 GB tárhelyet kapunk. Van persze 16 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel ellátott változat is, ami 600 ezer forintnak megfelelő kínai jüanba került. A Galaxy S20 5G és S20+ 5G is megvásárolható ebben a kiadásban, mindkét modell 12 GB RAM-mal és 128 GB-os tárolóval. Az S20 5G-ért átszámítva 323 ezer forint, míg az S20+ 5G-ért 369 ezer forintot kell fizetni.

A globális elérhetőséggel kapcsolatban még nem árult el semmi sem a Samsung.