Galaxy Z Flip: promóciós képek és hardverspecifikációk érkeztek

galaxy-z-flip-cover

A következő hónapban tartja a Samsung a Galaxy Unpacked rendezvényét. Már tudjuk, hogy jó pár készülékkel készülnek a show-ra és most rengeteg promóciós kép is hardverspecifikáció is kiszivárgott az egyik újdonságról, a Galaxy Z Flip-ről.


Már eddig sem kevés információnk van a Galaxy Z Flip-ről, most viszont Ronald Quandt mindent elárult a Samsung hamarosan bemutatkozó újdonságáról. Sőt mellé még promóciós képeket is kaptunk. A fiatalember egyébként teljes mértékben megbízható Samsungos forrásokkal rendelkezik, tehát a most látott képeken lévő dizájnt és a hardverspecifikációkat szinte biztosra is vehetjük.

galaxy-z-flip-1

A Galaxy Z Flip külsője magáért beszél. Nyitott állapotban 6,7 hüvelykes 22:9-es képaranyú 2636 x 1080 felbontású Infinity O megjelenítőt kapunk. A képernyő felső sávjában pedig a Galaxy Note 10 szériához hasonlóan egy középre pozicionált kameralyukban helyezkedik el az előlapi kamera. Adott a HDR10+ támogatás és állítólag egy ultravékony üveg borítást kapunk, ami lényegesen jobb lesz mint a Galaxy Fold esetében. Csukott állapotban egy 1,06 hüvelykes 300 x 116 pixelfelbontású másodlagos kijelzőt kapunk, ami a kamera mellett a jobb oldalt fog elhelyezkedni. Ennek védelméről Gorilla Glass 6 üveg gondoskodik és a megjelenítő támogatja a Always On Display funkciót is.

galaxy-z-flip-2

A Galaxy Z Flip belsejében Snapdragon 855+ lapkát találunk, memóriából 8 GB-ot kapott a készülék, a tárhely pedig 256 GB-os, és nem bővíthető. A mobil hátlapján két kamera kap helyet, a fő kamera 12 megapixeles f/1.8 rekeszértékkel, a másik modul szintén 12 megapixeles, csak ez egy széles látószögű szenzor, 123 fokos látószöggel és f/2.2 rekeszértékkel. A kijelzőben lévő szelfikamera 10 megapixeles, rekeszértéke f/2.0 és különlegessége, hogy van benne autófókusz.

galaxy-z-flip-3

A Galaxy Z Flip-ben egy 3300 mAh-s akkumulátor kapott helyet, USB Type-C csatlakozón keresztül tölthetjük a telepet 15W-os gyorsöltéssel. A készülék február 14-től már Európában is elérhető lesz, a pletykák szerint 1500 eurós áron.

FORRÁSwinfuture.de
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.