Geekbench teszten járt a Galaxy S20 5G és az S20 Ultra

Várható volt, hogy a napokban a Galaxy S20 mobilok is lefutják köreiket a Geekbench-nél, mutatjuk hogyan teljesítettek a Qualcomm lapkával ellátott Galaxy S20 5G és S20 Ultra.


Annak ellenére, hogy a Samsung múlt héten bemutatott csúcsmobiljait még itthon is csak elő tudjuk rendelni egyeseknek már megadatott, hogy kipróbálják őket. Ebből adódóan a Geekbench oldalán már fel is kerültek az első teszek melyek a GAlaxy S20 5G-hez és a Galaxy S20 Ultra-hoz köthetők. A Geekbench adatlapja szerint mindkét modell a Qualcomm lapkájával ellátott változat volt. Az SM-G988N típusszámú modell ami gyaníthatóan a Galaxy S20 Ultra az egymagos teszt során 922 pontot, míg a többmagos teszt során 3300 pontot szerzett.

Az SM-G981N ami pedig a Galaxy S20 5G lehet 915 ponttal zárta az egymagos megmérettetést az többmagos során pedig 3261 pontot ért el. A két eredmény között nem igazán van sok különbség. Nagy valószínűséggel az itthon beszerezhető Exynos lapkával ellátott változatok kevesebb pontot fognak elérni.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.