Geekbench teszten járt a Samsung Galaxy A24

a23

A dél-koreai vállalat hamarosan bemutathatja a Samsung Galaxy A24 okostelefont, ami a napokban Geekbench teszten járt. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

Az idei évben több Samsung Galaxy A szériás okostelefon is bemutatásra kerülhet, köztük a Samsung Galaxy A14, Samsung Galaxy A34, Samsung Galaxy A54 és Samsung Galaxy A24 okostelefon is.

Utóbbi a napokban Geekbench teszten járt, így megtudhatjuk, hardveresen milyen processzort fog megkapni, emellett a RAM méretet is megismerhettük.

A Samsung Galaxy A24 valószínűleg érkezni fog 4G és 5G kivitelben, viszont a napokban előbbiről tudhattunk meg információkat. A teszt szerint hardveresen egy nyolcmagos MediaTek Helio G99 SoC lapka dolgozhat a termékben, ami mellé 4GB RAM fog társulni. Szoftveresen alapból Android 13 alapokon futó One UI 5.0 fog rajta futni.

Az egymagos teszten 561 pontot kapott a termék, míg a többmagos teszten 1943 pontot. A múlt héten a kamera specifikációk is kiszivárogtak, ami szerint a főkamera 50 MP-es felbontású lesz és minden bizonnyal rendelkezni fog optikai képstabilizációval is. A szelfi kamera is tovább fejlődhet, ami 8 MP-ről 13 MP-re növekszik majd. Az akkumulátor kapacitása maradhat annyi, mint amit a Samsung Galaxy A23 készülékben láthattunk (5000 mAh).


Forrás