Geekbench teszten járt a Samsung Galaxy A34 5G

A dél-koreai vállalat hamarosan megjelenő készülék Geekbench teszten járt, amiből több információt is megtudhattunk. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Samsung Galaxy A34 5G okostelefon a napokban Geekbench teszten járt, ami azt is megerősíti, hogy hamarosan meg fog jelenni a termék.

A pletykák azt mondják, hogy Indiában már január 18-án bemutatásra kerülhet majd a termék, emellett a Samsung Galaxy A54 5G is. Persze ezek az információk még nem lettek megerősítve, de valószínűleg ez lesz majd a helyzet.

Eddig arról olvashattunk, hogy hardveresen egy Exynos 1280-an fog a termékben dolgozni, hasonlóképpen, mint a Samsung Galaxy A33 5G készüléknél, viszont a napokban megjelent szivárgások ezt megcáfolják. A napokban egy Geekbench teszten tűnt fel a termék, ahol kiderült, hogy egy 6nm-en gyártott MediaTek Dimensity 1080 fog a készülékben dolgozni.

Az egymagos teszten a termék 786 pontot kapott meg, míg a többmagos teszten 2294-ot. Szoftveresen alapból Android 13 alapokon futó One UI 5.0 fog majd futni a készüléken. A RAM méret 6 GB-os lehet, a tárhely pedig minimum 128 GB. Azt is tudjuk még, hogy a hátlapon összesen három lencse fog helyet kapni, így a mélységlencse innen is eltűnhet.


Forrás