Geekbench teszten járt a Samsung Galaxy M54 5G

a33

A dél-koreai vállalat már készíti a legújabb Samsung készülékeket, köztük a Samsung Galaxy M54 5G okostelefont is, ami a napokban Geekbench teszten járt, így sok minden kiderült róla.

A Samsung Galaxy M54 5G okostelefon, valószínűleg nagyon hasonlítani fog a Samsung Galaxy A54 5G okostelefonra, de sajnos ez még nincs megerősítve, így ezek még csak találgatások.

A Samsung Galaxy M széria leginkább csak az online értékesítőknél érhetőek el Magyarországon, így ennél az újdonságnál sem kell azt várni, hogy a boltok polcain találkozzunk vele, persze semmi nincs kizárva.

A Samsung Galaxy A54 okostelefonról már elég sok mindent tudunk, viszont az M54-ről leginkább most érkeztek az első információk, mivel a napokban Geekbench teszten járt a termék. Ebből kiderült, hogy hardveresen egy új generációs Exynos lapka fog benne dolgozni, amik közül 4 mag 2,4 GHz-es, 4 másik mag pedig 2 GHz-es, viszont a termék neve egyelőre nem ismert.

Az is biztos, hogy a RAM méret 8 GB-os lesz, de persze lehetséges, hogy többféle kivitelben is megvásárolható lesz a termék. Szoftveresen alapból Android 13 alapokon futó One UI 5.0 fog futni a készüléken, ami évekig frissülhet majd a legújabb verziókra.


Forrás