Geekbench teszten járt a Samsung Galaxy S23+

A dél-koreai vállalat a következő év elején fogja bemutatni a Samsung Galaxy S23 szériát, köztük a Samsung Galaxy S23+ okostelefont is, amiről most újabb részletek derültek ki.

A Samsung Galaxy S23 sorozat a legfrissebb pletykák szerint, valamikor 2023 februárjában kerülhet bemutatásra. Az eddig megszokott felállással találkozhatunk majd, ugyanis érkezik egy sima, egy Plus és egy Ultra kiadás is.

A sorozatról már elég sok információ kiszivárgott, a napokban pedig a Samsung Galaxy S23+ járt Geekbench teszten, így megtudhattuk, milyen processzorral lesz felszerelve.

Az eddigi években az volt a trend a cégnél, hogy két processzorral szereli fel a készülékeit, ami régiónként eltérhetett. Az európai piac többnyire Exynos lapkával felszerelt készülékeket kapott meg, a többi nagy piacon pedig Snapdragon lapka dolgozott a készülékekben. Nemrég a Qualcomm egyik vezérigazgatója bejelentette, hogy az összes Samsung Galaxy S23 készülékben a Snapdragon 8Gen2 SoC lapka fog dolgozni.

Ezt a Geekbench teszt meg is erősítette, ahol az egymagos teszten 1485 pontot kapott a termék, míg a többmagos teszten 4844 pontot. Továbbá azt is tudjuk, hogy az alap RAM memória 8 GB lesz, szoftveresen pedig Android 13 alapokon futó One UI 5.0 fog futni a készüléken.


Forrás