Geekbench teszten járt a Xiaomi 13

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja a Xiaomi 13 okostelefont, ami a napokban Geekbench teszten járt, mi pedig mutatjuk, hogy mit lehet róla tudni.

A Xiaomi a szivárgások szerint heteken belül piacra dobhatja a Xiaomi 13 sorozatot, köztük a Xiaomi 13 készüléket is, amiről a napokban kiderült, hogy milyen képességekkel lesz felszerelve hardveresen. A termék Geekbench teszten járt, így a bevezetés előtt, amiből kiderültek a főbb tulajdonságok.

Hardveresen alapból Snapdragon 8Gen2 SoC lapkát fog megkapni a termék, ahogyan az eddig is várható volt, hiszen a szivárgások szinte csak erről szóltak, a RAM méret pedig 12 GB-os lesz, amivel biztosan nem lesz gondja senkinek.

Az egymagos teszten a termék 1497 pontot kapott, míg a többmagos teszten 5089 pontot.

Szoftveresen állítólag az Android 13 alapokon futó MIUI 14-el fog debütálni a készülék, ami el is várható, hiszen több gyártónál már szinte az összes készülék lefrissült az új rendszerre. A forrás megjegyzi, hogy a 12 GB RAM-os kiadás mellett 8 GB RAM-os verzióra is számíthatunk, főleg akkor, ha az okostelefon megjelenik majd a globális piacon is, amire biztosan több hónapot kell majd várni.


Forrás