Globálisan is bemutathatják a ZTE legújabb csúcskészülékét

zte

A kínai vállalat újabb okostelefonnal készül, amit a pletykák szerint szeptemberben globálisan is bemutathatnak. Mutatjuk mit tudunk róla.

INLOCK

A ZTE a tavalyi évben bemutatta a legelső kijelző alá épített szelfi kamerával rendelkező okostelefont, ami a tesztek és a vásárlási statisztikák alapján nem lett túl nagy siker. Egyrészt egyedi kameráján kívül, nem mutatott olyan sok mindent az árához képest. Másrészt a kameratechnológia sem volt még a csúcson, így esedékes volt, hogy javítsanak ezen és új terméket mutassanak be.

Ez most a pletykák szerint szeptemberben globálisan is megtörténhet, hiszen érkezhet a ZTE Axon 30. Kínában pár napja már bemutatták a mobiltelefont, amiből már előre megtudhatjuk, hogy milyen specifikációkra számíthatunk.

Kezdve a leginnovatívabb specifikációval, a kamerával, most a kijelző alatti kamera felbontása 16 MP-es lesz, amit egy úgynevezett UDC Pro képernyő kijelző chip segít a jobb képek elkészítésében. A hátlapon pedig egy 64 MP-es főkamerát találunk.

Hardveres fronton a készülékben Snapdragon 870-es lapkakészlet dolgozik, ami mellé 6GB vagy 12 GB RAM választható. Előbbi mellé 128 GB, utóbbi mellé pedig 256 GB belső tárhely jár. Amit még ki lehet emelni az az, hogy a kijelző 120 Hz-es képfrissítési gyakorisággal rendelkezik.


Forrás