Globálisan is kapható lesz a Xiaomi Mi Band 7

A kínai vállalat legújabb okoskarkötője globálisan is elérhetővé válik, Xiaomi Mi Band 7 néven, mi pedig mutatjuk, hogy mit kell tudni erről.

A Xiaomi egyik legnépszerűbb termékei közé tartozik a Xiaomi Mi Band sorozat, aminek most globálisan is megjelenhet a legújabb kiadása, Xiaomi Mi Band 7 néven. A termék szinte teljesen megegyezik az előd modellel, néhány változást vehetünk csak észre.

Egyrészt a kijelző 1,62 col nagyságú AMOLED panel, ami támogatja az Always on Display funkciót, ami azt jelenti, hogy folyamatosan is tud világítani az óra és mutatni az időt. Az óraszámlapok száma is tovább növekedett, hiszen már több mint 100 lehetőség közül választhatnak a felhasználók.

Ami még hasznos újítás lehet, az a folyamatos vér-oxigénszint mérés, így a termék kijelzi azt, hogyha valakinek 90% alá esik ez az érték. A gyártó összesen 14 napnyi üzemidőt ígér egy feltöltéssel, persze ha az újításokat használjuk is, akkor ez az időtartam biztosan kevesebb lesz.

Állítólag már elindult az előrendelés több országban, ám Magyarországon még biztosan várni kell majd erre. A hivatalos értékesítési ár durván 20.000 Ft-on kezdődhet, mai árfolyamon számítva.


Forrás