Gondok vannak az iPhone 13 szériával

iphone-13-pro-cover

Az Apple új készülékei még csak pár napja kaphatóak, viszont már most akadtak olyan problémák, amit a felhasználók a használat során tapasztaltak. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Az amerikai vállalat új készülékei nem várt hibákat mutattak a felhasználók előtt. A termékek nagyon magas áron nyitottak. Van olyan kiadás, ami 680.000 Ft-ba kerül és valljuk be úgy, hogy egy mobiltelefonról beszélünk, ami nem rendelkezik hajlítható kijelzővel, ez nagyon magas ár. Mindenesetre az eladási számok és hírek azt mutatják, hogy töretlen a vásárlói kedv és rengetegen veszik meg ennek ellenére a készülékeket.

Még ilyen értékű termékeknél is előfordulnak olyan hibák, amik a kezdeteknél jelentkezhetnek. Ilyen például a felhasználók által jelzett Widget probléma, ami akkor történik meg, ha az iCloud-ból visszaállítjuk adatainkat a készülékre. Ezt egyszerű orvosolni, hiszen újra be kell állítani a megfelelő elrendezést. Emellett néhány felhasználó nem tudja használni az Apple Watch Unlock funkciót sem.

A visszaállítás után az is lehetséges, hogy nem működik a Sync Library vagy éppen az Apple Music katalógusokat nem jeleníti meg a mobiltelefon. Ezekre a hivatalos megoldás is megvan. Frissíteni kell a készüléket az Apple hivatalos állásfoglalása szerint.

Ezek a gondok megjelenhetnek az iPhone 13-as széria tagjainál, a 6. generációs iPad Mini-nél és a 9. generációs iPad-nél is egyaránt. A hivatalos állásfoglalást itt érheti el.


Forrás