Gyerekjáték stílusú dobozban is jöhetnek a OnePlus mobilok?

oneplus-9-pro-cover

Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója egy elég szokatlan képet osztott meg Twitter oldalán, amin egy furcsa csomagolásban lévő OnePlus mobilt láthatunk mely láttán egyből egy játéktelefonra gondolnánk, de egy valódi mobilról van szó.

INLOCK

A OnePlus vezérigazgatója által a lentebb látható megosztott kép állítólag a OnePlus 9 sorozat egy alternatív csomagolását mutatja be. Az azonban még egyelőre nem világos, hogy a vállalat valóban fontolgatja-e ilyen csomagolásban piacra dobni a 9-es termékcsaládot. A Lau által megosztott új csomagolásban nincs kiskereskedelmi doboz, amelyben a készüléket találhatjuk. A mobil közvetlenül egy átlátszó műanyag mögött helyezkedik el, tőle balra a hardverspecifikációkat találjuk. Ez egyértelműen egy nagyon minimális kivitelű dizájn, hasonló egy pendrive, vagy egy játékpisztoly csomagolásához.

A csomagolásban láthatóan nincs töltő vagy adatkábel, sőt a tetején még egy kampó is helyet kapott, vagyis akár fel is tudjuk akasztani egy állványra vagy a falra. Annak ellenére, hogy Pete Lau Twitter oldalán megosztotta ezt a csomagolást hozzátette, hogy a vállalat nem adja fel a “stílusos piros dobozt” ami megerősíti, hogy egyetlen OnePlus okostelefon vásárlásakor sem kapjuk majd ebben a csomagolásban a mobilt. Ennek ellenére persze nincs kizárva, hogy a későbbiek során találkozhatunk majd ilyen telefonnal. Még az is lehet, hogy valamikor a jövőben a többi gyártóhoz hasonlóan töltő (és adatkábel) nélkül is tudunk majd OnePlus 9 mobilt venni, ami talán az adott készülék árcéduláján is meglátszik majd. Meglátjuk mi sül ki belőle.