Gyorsabb töltéssel érkeznek az idei iPhone készülékek

iphone 13

Lassan közeledik az Apple őszi készülékbemutatója és egyre több információt tudhatunk meg az érkező termékekről. Mutatjuk mit tudunk!

INLOCK

Az Apple rendszerint a szeptember-októberi időszakban mutatja be a készülékeit a nagyvilágnak, amin egy éven át dolgozik. Nagyrészt kevés információt tudhatunk meg a cég termékeiről a megjelenés előtt, mivel nagyon magas a biztonsági protokoll a termékekkel kapcsolatban. Olyannyira, hogy több alkalmazottnak is a munkahelyen testkamerát kell viselnie.

Ettől függetlenül mégis van egy-egy ember, aki információkat oszt meg a fogyasztókkal. Most egy pletyka alapján az derült ki, hogy milyen gyorsan fognak tudni tölteni az iPhone 13-as széria tagjai.

Eddig a maximális töltési sebesség, amire a cég telefonjai képesek az a 20W volt. Idén ez 25W-ra növekedhet a szivárgások szerint. Ez nem lenne meglepő húzás, hiszen a cég ilyen tekintetben nagyon el van maradva az Android okostelefont gyártóktól, hiszen a Xiaomi már a 200W-os töltési technológiáját is bemutatta.

Természetesen nem lesz töltőfej a dobozban, így aki szeretné, annak külön kell majd megvásárolnia a töltőfejet.

Olyan újításokat hozhatnak el az új készülékek, mint a mindig aktív kijelző (Always on Display), nagyobb felbontású kamerák. Emellett a pletykák szerint 1 TB-os verzió is megvásárolható lesz a mobiltelefonokból.