Hamarosan bemutatkozhat a Poco M4

poco

Heteken belül újabb okostelefonnal állhat elő a Xiaomi. Az újdonság Poco M4 néven debütálhat, minden bizonnyal a megszokott jó árazással.

crypto50

A Xiaomi leányvállalata a Poco azzal vált híressé, hogy nagyon jó áron biztosít okostelefonokat a felhasználók számára erős hardverrel és jó teljesítménnyel. Hamarosan egy újabb okostelefont dobhatnak a piacra Poco M4 néven.

A nemrég érkezett információk szerint a Poco M4 2022 februárban jelenhet meg, nagyon hasonló dizájnnal, mint amit a Poco M4 Pro-nál használtak. A forrás azt is kiemeli, hogy a készülék világszerte megjelenhet, arról viszont ég egyelőre nincs hír, hogy milyen áron.

poco

Az újdonság 64 MP-es főkamerával lehet felszerelve, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2 MP-es makró vagy mélység lencsével. A kijelző felbontása minden bizonnyal FHD+ lesz, aminek típusa LCD és 90 Hz képfrissítéssel rendelkezik.

Hardveresen egy MediaTek processzor dolgozhat majd a készülékben 5G támogatottsággal. A RAM és belső tárhely kapacitásáról egyelőre még nincs hír, de amint megtudunk erről is valamit, azt megírjuk nektek. Ami szinte biztos, hogy Android 11 fog futni a készüléken startoláskor és később megkaphatja az Android 12-es verziót, ami jelenleg a legújabb felület. Ahogy egyre közelebb kerülünk majd a bemutatáshoz, úgy lesz egyre több információnk a termékről, ami a középkategóriában indulhat harcba.


Forrás