Hamarosan bemutatkozhat a Samsung Galaxy F04s

A dél-korai vállalat hamarosan bemutathat egy új olcsó kategóriás okostelefont, ami Samsung Galaxy F04s néven érkezhet meg. Mutatjuk, hogy mit lehet tudni eddig a termékről.

A Samsung idén rengeteg okostelefont mutatott be minden kategóriában, de még mindig azt vehetjük észre, hogy újabbnál újabb termékek tűnnek fel az interneten.

A Samsung Galaxy F04s is ilyen, ami a kiszivárgott információk szerint az SM-E045F/DS modellszámmal fog rendelkezni. Alapból Android 12 fog futni a terméken, a termék támogatja a 2,4 GHz-es egysávos WI-FI-t is.

Forrás:gizmochina

Sajnos az indiai szabvány nem tár fel több specifikációt a készülékről, viszont a megjelenéssel kapcsolatban biztosra vehetjük, hogy leginkább az indiai piacon lesz érdekelt ez a termék. Ha az eddigi bemutatási tendenciából indulunk ki, akkor érdemes szemügyre venni a Samsung Galaxy A04s specifikációit, ugyanis valószínűleg nagyon hasonló tulajdonságokkal fog rendelkezni.

A Samsung Galaxy A04s hardveresen egy Exynos 850-es lapkával van felszerelve, a RAM méret 3GB, míg a belső tárhely 32GB-os, ami persze változhat. A kijelző egy 6,5 colos HD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS panel. Amit még érdemes kiemelni az az 5000 mAh-es akkumulátor és az 50 MP-es hátlapi főkamera.


Forrás