Hamarosan érkezhet e-SIM támogatottsággal az új Vivo Watch

vivo

A legújabb pletykák szerint a kínai vállalat egy új okosórát dobhat piacra hamarosan, ami kiemelkedő dizájnnal és extra funkciókkal érkezhet meg. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Vivo egy meghatározó márkává vált a globális okostelefon piacon, olyannyira, hogy legutóbb már a világ top 5 gyártói között is helyet kapott. A mobiltelefonok mellett az okosórák piacán is jelen van a kínai cég. Az első okosóráját tavaly szeptemberben dobta piacra és most úgy tűnik a szivárgások szerint, hogy hamarosan megérkezhet a Vivo Watch 2.

A termék wa2156A modellszámmal rendelkezik, ami több listából derült ki. Tudni lehet már, hogy Bluetooth 5.1-et támogat, emellett 4G LTE támogatást is kapott az e-SIM képes óra. Az is kiderült, hogy több külső féltől származó alkalmazást is támogathat a termék, mint például a Xiaomi Watch Color 2-őt.

Az is kiderült, hogy maradhat a kör alakú kialakítás, csak úgy, mint az előd modellnél. Arról viszont egyelőre nincs hír, hogy mekkora méretben jöhet az óra, viszont, ha a Vivo Watch-ból indulunk ki akkor, jöhet 42 mm-es és 46 mm-es változatban is. Itt a nagyobb méret kiváltsága a nagyobb üzemidő volt.

Az viselhető eszköz hivatalos bemutatási dátumáról és árazásáról egyelőre nincs hír, de minden bizonnyal a napokban egyre több szivárgás láthat napvilágot.


Forrás