Hamarosan érkezik a Magic UI 3.0 a Honor mobilokra

A Honor bejelentette, hogy megkezdődött a Magic UI 3.0 frissítés kiadása a Honor 20, a Honor 20 Pro, a Honor View 20 és a Honor 9X készülékekre. Egységes, felhasználói élmény, praktikusabb kameraalkalmazás és új biztonsági funkciók jellemzik az új frissítést. 


Az Android 10 alapú szoftverfrissítés különböző eszközökön nyújt egységes felhasználói élményt, ezzel is alátámasztva a Honor elkötelezettségét egy intelligens eszközökön keresztül összekapcsolt világ megalkotása iránt. Az új kezelőfelület használat közben finomabb visszajelzést ad a felhasználói utasításokra, így az alkalmazások közötti váltás is egyenletesebb. A sötét mód (Dark Mode) az akkumulátor mellett a szemet is kíméli. A telefon könnyedén csatlakoztatható laptophoz az NFC és a WiFi bekapcsolásával, és Bluetooth-szal vagy QR kódos párosítással egyszerűen másolhatók át képek és fájlok egyik eszközről a másikra.honor-20-pro-cover

Frissülő kameraalkalmazás
A különböző filtereket a fénykép elkészítése előtt is megtekinthetjük a telefon kijelzőjén.
Mindemellett a kamera új, modernebb megjelenést kapott, és a zoom bar is láthatóbb lett. A videók rögzítését olyan eszközök segítik, mint a látható rács, a vízszintjelző és az időzítő.

Biztonság
A Magic UI 3.0-val rendelkező készülékek biztonságát egy saját fejlesztésű megbízható
végrehajtási környezet (Trusted Exection Environment) őrzi. A mikrokernel a nemzetközi
felhasználói eszközökre szánt operációs rendszerek közül az elérhető legmagasabb szintű CC EAL5+ biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. A személyes adatok védelme érdekében az eszközök közötti kapcsolatok létesítését, adatátvitelt és információtárolást titkosítottan, védett környezetben végző Magic UI 3.0 támogatja a sztenderdizált alkalmazás engedélyek kezelését.

A további készülékek frissítése kapcsán információ a későbbiekben várható.