Hamarosan globálisan is megérkezhet a Xiaomi Redmi Note 12 széria

xiaomi

A kínai vállalat hamarosan globálisan is bevezetheti a Xiaomi Redmi Note 12 szériát, a napokban megjelent szivárgások szerint. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig erről.

A Xiaomi néhány hete leplezte le a Xiaomi Redmi Note 12 sorozatot Kínában, ami az eladási adatok szerint idén is nagy sikert hozhat a vállalatnak, persze meg kell jegyezni, hogy az első értékesítési időszakban mindig így teljesítenek ezek a termékek, emellett a kínai piac nem teljesen azonos a globális piac eredményeivel.

A készülékek egyelőre még csak Kínában érhetőek el, egy új tanúsítvány szerint viszont megkezdődött az európai és az ázsiai országokban is a termékek gyártása, így akár már december végén vagy a következő év elején, egy-egy termékkel már találkozhatunk a boltok polcain.

Persze az is benn van a pakliban, hogy tavasszal vállnak elérhetővé a termékek, de hamarosan többet fogunk tudni.

A forrás azt is megjegyzi, hogy a globális piacon változhat a termékek elnevezése, például a Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ Indiában Xiaomi 12i HyperCharge néven jelenhet meg. Utóbbi készülék 200 MP-es kamerával jelent meg, valamint a 210W-os vezetékes gyors töltés is adott, ami az egyik leggyorsabb töltés a piacon.


Forrás