Hamarosan jön a Harmony OS 3

harmony

A Huawei már egy ideje fejleszti a saját rendszerének legújabb változatát, amit most be is mutattak a fejlesztők számára. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A kínai nagyvállalat nagyon megjárta az amerikai szankciók bevezetésével, mivel nehezebben fér hozzá az alkatrészekhez és még a Google szolgáltatásokat sem használhatja. Ennek hatására elkezdték fejleszteni a rendszerüket, aminek már a második változata is elérhető a felhasználók számára.

Rengeteg erőforrást fektetett bele a cég, hogy a rendszer sikeres legyen, aminek meg is van az eredménye, hiszen rengeteg alkalmazás érhető el a felületről és több, mint 100 millióan használják már. Ezt úgy tűnik, hogy nagyon komolyan gondolja a Huawei, hiszen most jelentették be a Harmony OS 3-at a fejlesztők számára.

harmony

Igaz, hogy a mobiltelefon ág a cégnél kritikus állapotban van, viszont azt fontos megjegyezni, hogy ez a rendszer nem csak telefonokra készül, hanem tabletekre, okoseszközökre és okosórákra is egyaránt.

Az új rendszer miatt számos újdonság áll majd a felhasználók számára, ilyen például a Super Device is, aminek segítségével a felhasználók egyszerre több eszközt csatlakoztathatnak a mobiltelefonokhoz. Az új felület béta verziója leghamarabb 2022 első negyedévében lesz elérhető és használható.


Forrás