Hamarosan megérkezhet a Poco M4 5G okostelefon

poco

A kínai vállalat hamarosan újabb középkategóriás okostelefont dobhat a piacra, mi pedig mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla a szivárgások alapján.

crypto50

A Xiaomi-tól megszokhattuk, hogy ontja magából az okostelefonokat a Xiaomi név alatt és a Poco márkajelzés alatt is. Utóbbi általában arról híres, hogy az átlagnál jobb áron kínál erős hardvert a felhasználóknak.

Úgy tűnik, hogy a középkategóriát tovább erősíthetik, hiszen a szivárgások szerint hamarosan megjelenhet a Poco M4 5G okkostelefon is.

Az eddig megjelent képek alapján a kijelző egy 6,58 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS LCD panel lehet, amin vízcsepp kivágásban fog szerepelni a 8 MP-es szelfi kamera. A hátlapon összesen két szenzor szerepel, egy 50 MP-es főkamera és egy 2 MP-es mélységlencse.

Hardveresen is kiderült, hogy mit fog tudni a termék, hiszen egy MediaTek Dimensity 700-as lapka hajthatja majd a készüléket, ami nem mondható mai darabnak. Állítólag a készülék egy 5000 mAh-es akkumulátorral fog rendelkezni, amit 18W-os töltővel lehet tölteni vezetékesen. A Poco M4 5G állítólag az IP52 tanúsítványt is megfogja kapni, ami szerint nagyon minimális szinten ellenáll a vízcseppeknek. Hivatalos árazásról és megjelenésről egyelőre nincs hír.


Forrás