Hamarosan megjelenhet a Poco M5 4G okostelefon

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a legújabb generációs okostelefonját Poco M5 4G néven. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a termékről.

A Poco az idei évben sem tétlenkedett, hiszen több okostelefont is a piacra dobtak, hamarosan pedig a Poco M szériát bővíthetik tovább, ugyanis a pletykák szerint jön a Poco M5 4G, egy teljesen új processzorral.

Ezt a hírt a cég hivatalos indiai Twitter fiókján meg is erősítették, viszont a pontos bemutatási időpontról nincs információnk.

A termék hardveresen egy még meg nem jelent MediaTek Helio G99 lapkát kaphat meg, ami nem fog 5G támogatottsággal rendelkezni. Állítólag lesz 4GB RAM-al és 6GB RAM-al felszerelt kiadás is, így biztosak lehetünk benne, hogy a belső tárhely is többféle kivitelben lesz elérhető. Szoftveresen alapból Android 12 fog futni rajta, ami el is várható egy új terméktől.

A kijelző egy 6,58 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS LCD panel lehet, amin vízcsepp kivágásban fog helyet kapni a szelfi kamera. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es lesz, amit vezetékesen, USB Type-C porton keresztül maximum 33W-al lehet feltölteni. A forrás szerint, várhatóan a készülék oldalán fog majd elhelyezkedni az ujjlenyomatolvasó.


Forrás