Hamarosan megjelenhet a Vivo X80 Pro+

A kínai vállalat néhány nap múlva hivatalosan is bejelentheti a Vivo X80 Pro+ okostelefont, ami abszolút csúcskészüléknek mondható. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

A Vivo folyamatosan növekszik az okostelefon piacon, viszont leginkább még mindig a kínai piacon tud dominálni. Magyarországon annyira nem ismertek a termékeik, de vannak olyan okostelefonjaik, amik a prémium kategóriában vannak jelen. A legújabb szivárgások szerint hamarosan hivatalosan is bemutatkozhat a Vivo X80 Pro+ készülék.

A Vivo X80 sorozat már két tagot számlál, ugyanis még az év elején megjelent a Vivo X80 és a Vivo X80 Pro okostelefon is, aminek a Plus kiadása fog megérkezni szeptemberben a forrás szerint.

Arról egyelőre még nincs hír, hogy pontosan mikor és melyik piacokra fog megérkezni, de hamarosan mindent megtudhatunk majd róla.

A termék az eddig megjelent pletykák szerint hardveresen egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapkét kaphat majd meg, ami jelenleg a legjobb a piacon.

Az is kiderült, hogy kamerás fronton egy továbbfejlesztett 50 MP-es Samsung ISOCELL JN1 lencsét fog megkapni, a szintén 50 MP-es Samsung ISOCELL JN2 mellett. Emellett helyet fog kapni még a Pro modellnél használt 50 MP-es főkamera és a 48 MP-es ultraszéles látószögű lencse is.


Forrás