Hamarosan megjelenhet a Xiaomi 12 Lite 5G NE

xiaomi

A kínai vállalat hamarosan egy új okostelefont dobhat piacra Xiaomi 12 Lite 5G NE néven, ami a nemzetközi piacra is megérkezhet. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Xiaomi néhány hónapja mutatta be a Xiaomi 12 Lite 5G okostelefont, ami nem sok piacra ért el, így Magyarországon sem kapható, a pletykák szerint viszont hamarosan megérkezhet a Xiaomi 12 Lite 5G NE okostelefon, ami a nemzetközi piacon is elérhető lesz majd. Pontos megjelenésről és árazásról egyelőre nem tudunk, de amint kiderül valami, megírjuk nektek.

A forrás szerint az új készülékek konkrétan egy átnevezett Xiaomi Civi 2 okostelefon lehet, amit a kínai piacon már meg is lehet vásárolni.

Ez egy logikus lépés lenne a cégtől, emellett az NE megnevezés sem egy új dolog, hiszen tavaly a Xiaomi 11 Lite is kapott egy ilyen kiadást. Hardveresen itt alapból egy Snapdragon 7Gen1 SoC lapka dolgozhat a készülékben 8 GB RAM és 128GB belső tárhely társaságában.

Az akkumulátor kapacitás 4500 mAh-es lehet, ami valamivel jobb a sima kiadásnál használt telepnél. A főkamerát itt lecserélték egy 50 MP-es szenzorra, ami optikai képstabilizációval is rendelkezik. A forrás szerint a termék bevezetése nagyon közel lehet, a tanúsítványok miatt.


Forrás