Hamarosan újabb mobillal fog bővülni a Redmi Note 9 sorozat

Egy Geekbench tesztnek köszönhetően kiderült az érkezőfélben lévő Redmi Note 9T hardverspecifikációinak egy része.

Az eddig kiadott rengeteg készülék ellenére nagyon úgy tűnik, hogy a Redmi még nem ért a Note 9 széria végéhez. Eddig a sorozat a Redmi Note 9, Redmi Note 9S Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 4G, Redmi Note 9 5G, Redmi Note 9 Pro 5G, Redmi Note 9 Pro Max modelleket foglalja magában. Most azonban úgy néz ki, hogy hamarosan egy újabb készülékkel bővül a termékcsalád, az érkezőfélben lévő modell pedig a Redmi Note 9T nevet fogja kapni. A Note 9T már fel is tűnt Geekbench-en aminek köszönhetően kiderült a hardverspecifikációk egy része.

A teszt alapján MediaTek Dimensity 800U processzor gondoskodik majd a számítások elvégzéséről. A rendszermemória mérete pedig 4 GB lesz, bár utóbbi a Xiaomit ismerve valószínűleg több is lehet egy kis felár ellenében. Ami viszont érdekes, hogy Android 10 volt a Xiaomi M2007J22G modellszámú Note 9T készüléken. Ettől függetlenül azért reméljük, hogy a Xiaomi már Android 11 rendszerrel dobja majd piacra.

A Geekbench eredményre visszatérve, 598 pontot szerzett az egymagos teszt során, a többmagos teszt alkalmával pedig 1760 pontot zsebelt be, amik majdnem megegyeznek a Redmi Note 9S által elért eredménnyel. Az érkezőfélben lévő eszköz állítólag úgy fog kinézni mint ahogy azt a fenti képeken láthatjuk. A bemutató időpontja egyelőre még kérdéses, de nagy valószínűséggel még januárban leleplezhetik.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.