Hardveresen nem hoznak újítást az iPhone 14 modellek

apple

A napokban egy pletyka felfedte, hogy hardveresen nem fognak fejlődni az iPhone 14 modellek. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről az információról.

Az Apple valamikor ősszel leplezheti majd le az iPhone 14 szériát, ami több újítást is elhozhat magával. Egyrészt, eltűnik a Mini modell az alacsony érdeklődés miatt és ez helyett egy Max modellt fognak elhozni, ami a sima modell nagyobb változata lehet.

Az már szinte teljesen egyértelmű, hogy idén sokat drágulhatnak majd az iPhone modellek, egyrészt az infláció és a háború hatásai miatt, valamint a koronavírus járvány még mindig nem tűnt el.

Valószínűleg ezek miatt juthatott el arra a döntésre az Apple, hogy csak a Pro modellekben fog változni a processzor az előd modellekhez képest.

A legújabb szivárgások szerint, az iPhone 14 és iPhone 14 Max készülék, az Apple A15-ös lapkakészletét fogja megkapni, ami jelenleg megtalálható az iPhone 13 szériában is.

Az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modell pedig megkapja majd az iPhone A16 lapkát, mai újabb szintre emelheti gyorsaságot, házon belül. A pontos megjelenésről és árazásról egyelőre még nincs hír, de hamarosan biztosan még többet meg fogunk tudni a termékekről.


Forrás