Hardverspecifikációk és promóciós kép érkezett a Huawei Nova 5z-hez

nova-cover

A Huawei Nova 5 széria már most öt mobilt számlál, de úgy tűnik, hogy hamarosan egy hatodik eszközzel bővülhet a termékcsalád mivel megerősítették, hogy jön a Nova 5z is.

A Huawei egy Weibo bejegyzésben árulta el, hogy hamarosan érkezik a Nova 5z, és jó szokásukhoz híven egy promóciós képet is közzétettek a mobilról. A megosztott fotónak köszönhetően kaptunk egy kis rálátást a hardverspecifikációk egy részére is. Tehát az eddigi infók alapján a Nova 5z, Kirin 810 lapkával fog debütálni. A telefon hátlapján négyzetek kialakításban négy kamera kap majd helyet. Az elsődleges kamera 48 megapixeles lesz, ezen kívül pedig kapunk egy 8 megapixeles ultra széles látószögű, egy 2 megapixeles makró és egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelő szenzort. A hátlapra helyezte el a Huawei az ujjlenyomat olvasót is.

nova-5z

A kijelzőt illetően egyelőre még semmi információ nem érkezett, tehát nem tudni, hogy mekkora méretű és milyen felbontású lesz a panel. Az egyértelműen látszik, hogy a 32 megapixeles szelfikamera a megjelenítő bal felső sarkában kap majd helyet. A bemutatóval kapcsolatban még pontos dátumot nem kaptunk, de a pletykák szerint október 21-én fog debütálni a készülék.

FORRÁSweibo
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.