HarmonyOS-el érkezhetnek a Huawei Watch 3 okosórái

A cég újonnan megjelenő okosóráinak várható bemutatása és az új operációs rendszer leleplezése a mai napon várható. Mutatjuk eddig mit tudunk a Watch 3-ról!

INLOCK

Az elmúlt napokban néhány friss hír és szivárogtatás jelent meg a SlashLeaks oldalán az érkező eszközökről.

Bár a képek nem feltétlenül árulnak el sok információt, első ránézésre a kialakítása nagyon hasonlít a vállalat korábbi okosórájához a Huawei Watch GT 2 Pro-hoz.

Úgy tűnik, hogy a kínai tech óriás változtatott a dizájnon, hiszen a Watch 3 eszközei jobban hasonlítanak formában a GT 2 vonalaihoz mint a Watch 2 vastagabb, tömörebb kialakítására.
Amit tudni lehet a Watch 3-ról, hogy az eSim funkciókat támogatni fogja illetve a gyártó nagyobb akkumulátor kapacitást is ígér mellé. Amit még biztosan tudunk, hogy támogatni fogják az LTE és EKG funkciókat is.

Nagyobb akkumulátor?

A szivárogtatás alapján az azonban nem teljesen biztos, hogy a sima verzió vagy a PRO 3 szerepel a dobozokon és sajnos a specifikációkról is kevés hír került ki.

A HarmonyOS bemutatás a mai napra várható, amellyel együtt érkeznek majd lassacskán az okos eszközök is mint például a MatePad2, Watch 3 és Watch 3 PRO.

Reményeink szerint hamarosan élőben is tesztelhetjük az új okosórákat, így a részletesebb specifikációkat és tapasztalatainkat is megoszthatjuk veletek, bár arról, hogy a cég tervezi-e az okos eszközök globális értékesítését még nem jelent meg közlemény.

Forrás: gsmarena