Három Pocophone mobil is jöhet az idén!

A napokban jelentették be, hogy a POCO különvált a Xiaomi-tól, és úgy tűnik idén már három mobillal jeleneznek önálló márkaként.


Pocophone F2-t már előző évben is nagyon vártunk, de idén valószínűleg már tényleg be fog mutatkozni. Egy olcsóbb változat is jöhet belőle, a Pocophone F2 Lite személyében, amiről most három kémfotó is érkezett. A harmadik készülékről egyelőre nem sok infó van, de állítólag egy Snapdragon 865-tel szerelt felsőkategóriás eszközről van szó.

Az F2 Lite-tal kapcsolatos pletykák még elég ellentmondásosak, az egyik forrás szerint Snapdragon 765G rendszerchipet, 6 GB RAM-ot és 5000 milliamperórás akkumulátor kap az eszköz. Jött viszont olyan hír is, hogy “csak” Snapdragon 730G-vel jön a masina. Mivel Lite modellről van szó a 730G-re talán jóval nagyobb az esély, mint az 5G képes Snapdragon 765G-re. Ez még nem teljesen tiszta, de a felvételek alapján a szenzorcseppes előlapi kamera és a MIUI kezelőfelület már borítékolható.

Tavaly voltak olyan pletykák, hogy a Redmi K20 mobilok egyes országokban Pocophone F2 néven fognak majd megjelenni, ebből végül nem lett semmi. Talán nem nagy meglepetés, hogy most az a szóbeszéd ütötte fel a fejét, hogy az F2 széria, a Redmi K30 sorozat egy jóárasított változata lesz. Még nagyon kevés infó áll rendelkezésünkre a Pocophone F2-ről és társairól, de az biztos, hogy az elkövetkezendő hetekben fogunk még hallani róluk, kövessetek bennünket továbbra is.