Három telefonnal érkezik az LG W41 sorozata

lg-w41-cover

Az LG három telefon piacra dobására készül a közeljövőben, de azért olyan nagy választékra ne számítsunk, mivel a készülékek csak memóriakiosztásban különböznek majd egymástól.

Az LG tavaly novemberben mutatta be a W31 szériát, ami akkoriban két telefont számlált. Most nagyon úgy néz ki, hogy pár hónap elteltével jönni fog a folytatás, méghozzá W41 néven jöhetnek az új készülékek. Egy kis változtatás, hogy a sorozat előző tagjaitól eltérően ezúttal három modellt számlál majd a termékcsalád. Ezek az LG W41, W41+ és a W41 Pro neveket fogják kapni.

lg-w41-series-1

A három készülékből rengetek különböző hardverspecifikációra számítanánk, de az igazság az, hogy csak memóriában fognak különbözni egymástól. Az LG W41 például 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel fog rendelkezni, a Plus változatban 6 GB RAM-ot és 128 GB-os tárhelyet fogunk találni, végül pedig a Pro 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet fog kapni.

lg-w41-series-2

A fentieken  kívül az összes LG W41 mobil 6,55 hüvelykes HD+ felbontású kijelzővel lesz ellátva, melynek bal felső sarkában találjuk majd a szelfikamerát. A hátlapon lévő ujjlenyomat olvasó mellett négy modult fogunk találni. Funkciójukat tekintve lesz egy 48 megapixeles elsődleges szenzor, egy 8 megapixeles ultraszéles látó, egy 2 megapixeles makró és egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelő. A számítások elvégzéséről egy MediaTek Helio G35 processzor fog gondoskodni, az akkumulátor kapacitása pedig 5000 mAh lesz, gyorstöltésről nem érkezett információ. Valamint a bevezetési dátum és az árazás is kérdéses, de gyaníthatóan az elkövetkezendő hetekben fognak debütálni.