Három új készüléken dolgozik a Blackberry

Mint arról a tegnapi napon beszámoltunk a Blackberry most több új készüléken dolgozik. A jelenleg még fedőnév alatt futó modellek, más néven fognak érkezni a boltok polcaira, mint a tegnapi cikkünkben leírt jelenlegi Hamburg, a Neon nevet fogja kapni egy kiszivárogtató forrás szerint. Most újabb információk kerültek napvilágra a Blackberry mobilokkal kapcsolatban, melyek szerint a megjelenő készülékek a következő néven fognak a boltok polcaira kerülni: Neon, Argon és Mercury.

A Neon, vagy más néven Hamburg 5,2 hüvelykes 1080 x 1920 felbontású kijelzőt, processzor terén Snapdragon 615-öt (okta-core 1,5 GHz-es CPU) továbbá egy Adreno 405 grafikus gyorsítót valamint 3GB RAM-ot és 16 GB belső tárhelyet kap.

Míg ezzel szemben az Argon erősebb, 5,5 hüvelykes QHD felbontású kijelzőt fog kapni ez a modell. A processzor itt egy Snapdragon 820 lesz továbbá 4 GB RAM, valamint 32 GB belső tárolót kap a mobil és 3000mAh akkumulátort és C tipusú USB csatlakozót kap mely támogatja a 2.0 gyorstöltés támogatást. Rendelkezni fog továbbá ujjlenyomat olvasóval is, valamint 21 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kamerát kap.

Az utolsó pedig a Blackberry Mercury, mely kiadását a jövő évre tervezi a gyártó és ebben az esetben már QWERTY billentyűzetet is kap a mobil. Bár nem úgy mint a jelenlegi Priv, melynek kicsúsztatható a billentyűzete a képernyő alól. A Mercury 4,5 hüvelykes képernyője Full HD felbontású lesz, melynek képaránya 3:2. A ház mögött egy Snapdragon 625 chip zakatol, mellé 3 GB RAM-al és 32 GB belső tárolóval. Az akkumulátor esetében egy 3400 mAh telepről beszélhetünk, a hátlapi kamera 18, míg az előlapi 8 megapixeles lesz.

bb3

forrás: gsmarena

 

MEGOSZTÁS