Három új olcsó Xiaomi okostelefon jelent meg

A kínai vállalat néhány napja három olcsó okostelefont is bemutatott, amiről már mindent megtudhattunk. Mutatjuk a termékek specifikációit.

A Xiaomi a napokban hivatalosan is bemutatta a Xiaomi Redmi 11 Prime 5G, Xiaomi Redmi 11 Prime és Xiaomi Redmi A1 okostelefont. Mindhárom termék az olcsó árszegmensbe sorolható.

Mindhárom termék már elérhető, viszont csak az indiai piacon, arról pedig nincs hír, hogy máshol is elérhetőek lesznek-e az újdonságok.

A három kivitel közül a Xiaomi Redmi 11 Prime 5G a legerősebb hardveresen, hiszen egy MediaTek Dimensity 700-as lapkát kapott meg, ami mellé maximum 6GB RAM és 128GB belső tárhely társulhat.

A nem 5G kivitelben is egy MediaTek lapka dolgozik ami nem más, mint a Helio G99. Itt is maximum 6 GB RAM és 128GB belső tárhely lesz elérhető. Szoftveresen alapból Android 12 fut a készülékeken, ami el is várható.

Mindkét termékben egy 6,58 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS LCD panel kapott helyet. Az akkumulátor kapacitás is megegyezik a készülékeknél, ugyanis egy 5000 Ah-es lapka dolgozik mindkét termékben, amit maximum 18W-al lehet feltölteni vezetékesen.

A Xiaomi Redmi A1 ezeknél jóval szerényebb képességekkel rendelkezik, ugyanis egy MediaTek Helio A22 lapkát kapott meg, ami mellé 2GB RAM és 32 GB belső tárhely társul. Ezen is Android 12 fut, így elégedettek lehetnek ezzel azok, akik olcsó készüléket keresnek.


Forrás