Hasznos funkciókat kap hamarosan a Google Térkép

google

A jelentések szerint, az egyik legnépszerűbb térkép alkalmazás egy nagy frissítést fog kapni a közeljövőben, ami hasznos újításokat fog tartalmazni.

crypto50

A Google Térkép az egyik legnépszerűbb térképes alkalmazás a világon, hiszen ingyenes ráadásul hasznos funkciókat kapnak azok, akik használják.

Akik androidos okostelefont használnak, azok alapból a készülékükön találják ezt az alkalmazást, akik pedig nem, azok letölthetik a Play Áruházból vagy az App Store-ból.

A napokban egy új pletyka látott napvilágot, ami szerint hamarosan új és hasznos funkciókat kaphatnak meg a felhasználók. A frissítés leginkább azoknak lehet fontos, akik autóval közlekednek, hiszen olyan újításokkal találkozhatnak, mint az, hogy minden útdíjat kiír a térkép, így választani lehet, hogy fizetős útvonalon vagy ingyenesen akarnak elindulni vagy tovább haladni.

A Google emellett azokra is gondol, akik új útvonalakon közlekednek, vagy most kezdik a vezetést a közutakon, hiszen bevezetnek egy olyan új funkciót is, ami extra részletes tartalmat biztosít a vezető számára, többek között az úttáblákat és a közúti lámpákat is egyaránt.

Lesz egy külön hasznos funkció az iOS felhasználók részére, hiszen új widget-ek érkeznek, amik kiírják például azt, hogy az adott helyről mennyi idő alatt érhetünk haza és milyen távolságban van. Itt fontos, hogy a legújabb verzióra legyen frissítve az alkalmazás, a tökéletes működés miatt.


Forrás