Hátlapján négy kamerával jön a következő Honor mobil?

írta: Robi

A Honor Magic 2-ről már többször is hallottunk az elmúlt hetekben, most pedig egy renderkép szivárgott ki az újdonságról, amin a készülék hátlapja van középpontban.


A Huawei P20 Pro juthat eszünkbe elsőként a Honor Magic 2-ről kiszivárgott képet látván, de ha jobban megnézzük akkor láthatjuk, hogy egyel több kamerát birtokol mint a márciusban bemutatott csúcsmobil. Mivel a Samsung már mutatott be olyan telefont aminek hátlapján négy modul kapott helyet, így nem lehet meglepő, hogy a Galaxy A9 (2018) után a Huawei is piacra dob egy ilyen eszközt, de azért van a képpel egy kis bökkenő.

Azt már több “mondjuk úgy” alkalommal megerősítette a gyártó, hogy az Oppo Find X-hez hasonlóan ezt a telefont is szét tudjuk majd csúsztatni és így tudjuk elővarázsolni az előlapi kamerákat. A fenti képen viszont úgy néz ki, hogy a szétcsúsztatható kivitelnek azonban nyoma sincs, mivel a látottak alapján túlságosan is egyben van a telefon. Azt azért tegyük hozzá, hogy a mechanika elvileg a hátlapot emeli ki, így még az is lehet, hogy valóban a Honor Magic 2 látható a fenti képen, nos október 31-én ez is kiderül.

forrás: gizmochina