Hét újabb Honor és Huawei mobil csatlakozik az EMUI 10 béta-programhoz

További hét mobillal bővül az elkövetkezendő két hónapban az EMUI 10 béta-program – jelentette be hivatalos Weibo oldalán a Huawei.


Februárban a Huawei nova 5, nova 5i Pro, nova 5z és Honor 20S készülékeken, márciusban pedig a nova 5i, Enjoy 10S és Honor 20 Lite mobilokon lehet tesztelni a Huawei felhasználói felületének legfrissebb verzióját. Az Android 10-re épülő EMUI 10 rengeteg hasznos újítást hoz az előző verzióhoz képest, több ikont lecseréltek, új animációkat kaptunk és az Always on Display mostantól képes színesben is megjeleníteni a különböző értesítéseket és az órát.

A sötét mód rendszerszintű, és a támogatott készülékeken elérhető a többképernyős kezelhetőség, illetve a Huawei HiCar. A rendszer gyorsabban reagál, a GPU Turbo és a Link Turbo teljesítményét pedig tovább fokozták.

Megérkezett az EMUI 10, mutatjuk az új funkciókat!

Első körben csak Kínában lehet majd kipróbálni az EMUI 10-et a felsorolt telefonokon, később valószínűleg Európában is lesz majd lehetőség bétatesztre. Minket sajnos nem érint a dolog, mivel Magyarország ki szokott maradni a bétából, de legalább már tudjuk, hogy rövid időn belül befut az Android 10 végleges változata a nova 5 mobilokra és a Honor 20 Lite-ra.