Heteken belül érkeznek az új Oppo hajlítható kijelzős okostelefonok

A kínai vállalat a következő hónapban piacra dobhatja az új hajlítható kijelzős okostelefonjait, amiről már nagyon sok minden kiszivárgott. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

Tavaly decemberben az Oppo bemutatta az Oppo Find N okostelefont, a cég éves Inno Day eseményén, így a forrás szerint nagy az esély rá, hogy az idei évben is ez lesz a felállás és érkezhet az Oppo Find N 2 és az Oppo Find N 2 Flip.

A cég hivatalos dátumot még nem közölt, de lehetséges, hogy egyszerre fogják bemutatni a két terméket, hasonlóképpen, mint ahogyan a Samsung teszi.

Az Oppo Find N2, nagyon hasonlíthat az előd modellre, így megmarad a kialakítás. A belső kijelző mérete 7,1 colos lehet, ami egy 120 Hz-es LTPO AMOLED kijelző lesz. Hardveresen alapból egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka dolgozhat majd benne, 12GB RAM és 256GB belső tárhely mellett. A hátlapi kamerák felosztása pedig a következő lesz: 50MP+48MP+32MP.

A másik mobiltelefon egy kagylótelefon lesz, aminek a belső kijelzője 6,8 colos lesz, a külső pedig 3,26 col, valószínűleg mindegyik OLED. Hardveresen itt egy MediaTek Dimensity 9000 munkálkodhat majd a termékben, az akkumulátor kapacitása pedig 4300 mAh-es lehet. A főkamera a forrás szerint egy 50 MP-es Sony lencse lesz, mellette pedig egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse fog helyet kapni.


Forrás