Hivatalos, hogy mikor jelenik meg az iPhone 14

Az amerikai vállalat néhány nap múlva hivatalosan is leleplezheti legújabb készülékeit, aminek már a pontos időpontját is tudjuk. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

Már régóta szólnak a pletykák az iPhone 14-es sorozatról, amit napokon belül be is mutathatnak, amit már biztosan kijelenthetünk, ugyanis az Apple hivatalosan is közzétette ennek a hivatalos dátumát.

A következő nagy Apple esemény szeptember 7-én kerül majd megrendezésre, amit majd élőben is lehet követni majd a vállalat hivatalos YouTube csatornáján.

Az iPhone 14-es sorozat idén is négy tagot fog számlálni az eddigi szivárgások alapján, viszont azért itt is történnek változások. Az iPhone Mini sorozatot hivatalosan is kivezetheti majd a cég a piacról, amit egy iPhone Max/Plus sorozat fog felváltani a forrás szerint. Mindezek mellett joggal lehet majd kijelenteni, hogy jobban felerősödnek majd a különbségek a Pro és a sima modellek között.

Egyrészt állítólag csak az iPhone 14 Pro és Pro Max modell fogja megkapni az új generációs Apple A16 Bionic processzort, csak a Pro modelleknél fog eltűnni a notch, valamint csak a Pro modellek fognak nagyobb felbontású kamerákat kapni.

Az új okostelefonok mellett hivatalos bemutatkozhat az Apple Watch Series 8 okosóra is, aminek állítólag egy Pro változata is érkezni fog, ami még ellenállóbb lesz, mint az alap kiadás.


Forrás