Hivatalos: nem lesz több McLarenes OnePlus mobil

oneplus-mclaren

A napokban a McLaren szóvivője megerősítette, hogy valóban véget ért a partnerkapcsolat a McLaren és a népszerű mobilgyártó OnePlus között.

Két hete még nem tudtuk biztosan, de végül a múlt hónap végén megerősítették, hogy véget ért a partnerkapcsolat a OnePlus és a McLaren között. Akkor arról írtunk, hogy a mobilgyártó cég lekerült a McLaren Forma 1-es oldalán látható hivatalos partnerek közül. Ebből adódóan valószínűleg megszűnhetett a korábbi kapcsolat a két vállalat között. Most ezt a McLaren szóvivője hivatalosan is megerősítette, elmondta, hogy:

“A OnePlus-szal folytatott partnerségünk, amely a közelmúltban jött létre a tervek szerint, két ikonikus és innovatív márka rendkívül sikeres együttműködése volt. A partnerség 2018-as kezdete óta a OnePlus támogató, értékelt partner volt. Kívánjuk nekik és reméljük, hogy a jövőben találkozunk még.”

oneplus_7t_pro_mclaren

A fentiek alapján nem egyértelmű, hogy melyik cég is vetett véget a partnerkapcsolatnak. Az biztos, hogy a közeljövőben nem érkeznek McLarenes OnePlus telefonok. A két cég együttműködése 2018 év végén kezdődött, pár héttel később meg is érkezett a OnePlus 6T McLaren Edition. Majd egy évvel később kaptunk a OnePlus 7T Pro-ból is egy McLaren Edition. Végül az utolsó ilyen telefon a Concept One lett volna, de mint tudjuk ez nem jelent meg. Ezzel csak megmutatta a OnePlus, hogy mit tud kihozni egy mobilból.

oneplus-concept-one

Tehát a fentiek alapján már elkönyvelhetjük, hogy idén nem lesz a OnePlus 8 sorozatból McLaren kiadás. Valószínűleg helyette valami más korlátozott példányszámú készülékkel állnak elő.