Hivatalosan is megerősítették a Huawei P40 széria hó végi bemutatóját

Promóciós kép erősíti meg a Huawei P40, P40 Pro és az állítólagos P40 Pro Premium Edition készülékek hónap végi bemutatójának időpontját és párizsi helyszínét.


Már korábban is lehetett hallani, hogy a Huawei P40 sorozat március 26-án fog debütálni. Ezt a hírt a Huawei Mate Xs bemutatóján Richard Yu is félig megerősítette mivel a show végén elárulta, hogy legközelebb március 26-án fogunk vele Párizsban találkozni. Ekkor ugyan nem árulta el, hogy miről is lesz szó, de már sejthető volt. Most pedig Weibo oldalán osztott meg egy képet ami a Huawei P40 modellek bemutatójának időpontjáról rántja le hivatalosan is a leplet.

p40-series

A megosztott fotón a már korábban is kitudódott március 26-i dátumot láthatjuk. Ez felett pedig az egyik P40 modellhez tartózó kamerasziget oldalképe tűnik fel. Valamint nem hiányzik a Huawei P40 széria felirat sem. Tehát a fentiek alapján már biztos, hogy március 26-án ismerkedhetünk meg a P40 termékcsaláddal. Remélhetőleg a koronavírus nem szól majd bele a Párizsi rendezvénybe, amennyiben mégis akkor a Mate Xs bemutatójához hasonló online előadással kell kalkulálnunk.

Az eddigi hírek alapján idén már egyből három készülékkel ismerkedhetünk meg. A Huawei P40 és P40 Pro mellé jöhet most a Galaxy S20 Ultra ellenfelének szánt Huawei P40 Premuim Edition. Ami az összes P40 mobil közül a legtöbb és legerősebb kamerákkal fog rendelkezni. A széria első tagja egyébként már a múlt héten megérkezett. Ez a Huawei P40 Lite volt, amit már itthon is be tudunk szerezni.