Hivatalosnak tűnő render képeken a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Z Flip 4

A dél-koreai vállalat hamarosan bemutathatja a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Z Flip 4 okostelefont, amiről már az első hivatalos render képek is megérkeztek. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

A hivatalos információk szerint augusztus 10-én jelenhetnek majd a legújabb Samsung Galaxy eszközök, amik már jól ismerhetőek az eddigi szivárgásokból. A Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Fold 4 mellett megjelenhet a Samsung Galaxy Watch 5-ö széria, ami szintén nagy újdonságokat hozhat majd el.

A Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 a napokban már hivatalos render képeken is feltűnt, ami azt is jelenti, hogy egyre közelebb a bemutatkozás ideje a készülékeknél.

A megjelent képek alapján elmondható, hogy a készülékek dizájnja összességében sokat nem változik, csupán annyit, hogy kevésbé lesz lekerekítve, mint az előd modellek,  valamint a szivárgások azt mondják, hogy mindkét készülék kisebb lehet, mint az elődje, ami előnyös lehet annak, akinek az előző generáció túl nagynak tűnt.

Pontos információkat sajnos még nem lehet tudni arról, hogy milyen áron kerülhetnek majd forgalomba a termékek és milyen kivitelben, de hamarosan ezt is megtudhatjuk.


Forrás