Holnap bemutatkozik a Xiaomi Redmi K60 széria

xiaomi

A kínai vállalat a napokban hivatalosan is felfedte az új készülékeinek bemutatási dátumát, ami holnapra esik. Mutatjuk, hogy mit tudunk a Xiaomi Redmi K60 szériáról.

A Xiaomi minden évben, december környékén bemutatja a Xiaomi Redmi K sorozatot, amik leginkább csak Kínában érhetőek el, viszont többször volt rá példa arra, hogy egy átnevezett kiadásként megérkezzenek a globális piacra vagy a Xiaomi, vagy a Poco márkanév alatt.

Az új szériánál ilyen eshetőségekről még nincs információnk, viszont azt tudjuk, hogy mikor érkezik a Xiaomi Redmi K60 széria.

A forrás szerint a vállalat hivatalosan is megerősítette, hogy a kínai bemutatódátum december 27-re esik, ekkor érkezik a Xiaomi Redmi K60 és Xiaomi Redmi K60 Pro készülék. A gyártó egyúttal azt is megerősítette, hogy most nem fog érkezni külön gaming verzió, amit sokan bánhatnak.

A szériáról nagyrészt azt kell tudni, hogy mindig jó áron vásárolhatóak meg, emellett a legerősebb hardverrel vannak felszerelve, hasonlóképpen, mint most. A sima modell a jelek szerint egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 8200-as lapkával lesz felszerelve, míg a Pro modellben egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka munkálkodhat majd. A kiszivárgott plakátkép alapján az is kiderült, hogy periszkópos lencsét kaphat a Pro kiadás, a sorozat életében először.


Forrás