Holnap végre tényleg megjelenhet a Poco C50

A kínai vállalat néhány hete már beharangozta a Poco C50 okostelefont, ami még nem került a boltokba.  A legújabb hírek szerint viszont holnap már elérhető lehet a készülék.

A Xiaomi az európai régióban elég kevés Poco okostelefont forgalmaz, legalább is Magyarországon, a kínai és indiai piacon viszont hemzsegnek a termékeik.

Néhány hete újabb taggal bővítették volna a kínálatukat az indiai piacon, hiszen beharangozták a Poco C50 készüléket, amit viszont azóta sem lehet megvásárolni.

Állítólag nem fogják eseményen bemutatni a terméket, hanem a holnapi naptól a forrás szerint meglehet majd vásárolni, az árazás viszont nem ismert. Ahogyan azt sem lehet tudni, hogy miért késtek ennyit az értékesítés kezdetével, ugyanis még mindig nem lehet hivatalos információkról hallani.

Sajnos viszont mivel nem is került megerősítésre egyetlen pletyka sem, a specifikációkról sem tudunk sok újat mondani, csak az előd modellből indulhatunk ki. Az előd modell egy abszolút belépő szintű készüléknek nevezhető termék volt, így az utód modell is ebbe a kategóriába tartozhat majd, igaz erősebb specifikációkkal rendelkezhet.

A Poco az alábbi kijelentést tett az okostelefonnal kapcsolatban nemrégen a forrás szerint: “kiváló kamerateljesítményt, magával ragadó multimédiás élményt és hosszú akkumulátor-élettartamot biztosít elegáns kialakítással”.


Forrás