Holnaptól elérhető lesz a Redmi Note 8 Pro WoW Edition

redmi-note-8-pro-wow-cover

A Redmi Note 8 sorozattal együtt debütáló Redmi Note 8 Pro World of Warcraft Edition holnaptól 5000 darabos példányszámban kerül fel az üzletek polcaira.


A Redmi Note 8 Pro volt az első olyan Redmi mobil amiben 64 megapixeles kamera kapott helyet. Az elődmodell sikeréből kiindulva, a gyártó elég nagy reményeket fűz a 8-as szériához. A Redmi Note 8 és Note 8 Pro bemutatójára augusztus végén került sor. Akkor megtudtuk azt is, hogy egy limitált szériás változatban is érkezik az eszköz, ami a Redmi Note 8 Pro World of Warcraft Edition nevet kapta.

A Redmi most megerősítette, hogy holnaptól már beszerezhető lesz a Redmi Note 8 Pro WoW Edition, de sajnos szokás szerint az első körben csak Kínában, bár nagy extrákra nem kell számítanunk. A Redmi Note 8 Pro WoW Edition két változatban lesz elérhető, ezek a Warcraftból ismerősen csengő Horde és az Alliance. A Horde vagy Horda variáns fekete és piros színű dobozban érkezik, amiben egy szintén fekete mobilt kapunk, illetve a csomagolás rejteget még egy fekete és piros tokot, valamint kettő World of Warcraft témájú kártyát.

remi-note-8-pro-wow-e1

Az Alliance vagyis “Szövetséges” változat annyiban különbözik az előzőtől, hogy kék-fehér csomagolást kapott. A dobozban pedig egy fehér hátlappal ellátott Note 8 Pro-t találunk, ami mellé egy fekete és kék színű tok jár a fent felsorolt kiegészítők mellett.

redmi-note-8-pro-wow-e-2

Természetesen a mobilok tartalmaznak WoW-os témákat és ikonokat is, de másban nem térnek el az eredeti példányoktól. Hardveresen sincs semmi változtatás, tehát továbbra is egy 6,53 hüvelykes Full HD+ felbontású IPS LCD megjelenítőt tapicskolhatunk. A számítások elvégzéséről pedig MediaTek Helio G90T lapka gondoskodik 6 vagy 8 GB RAM mellett és a kamerák felbontása és az akkumulátor kapacitása sem változott. A 8/128 GB-os csúcsmodell ára egyébként 1899 jüan, ami elég barátságosnak mondható, mivel átszámítva körülbelül 80 ezer forintról van szó.