Hónap végén érkezik az Oppo Reno 3 széria

reno-3-cover

Még csak pár hónap telet el az Oppo Reno 2, Reno 2Z és Reno 2F bemutatója óta, de hamarosan érkezik a Reno 3 és Reno 3 Pro is.

Annak ellenére, hogy az Oppo Reno termékcsalád első generációja idén áprilisban mutatkozott be a gyártó meglepő módon augusztusban előállt a Reno 2 sorozattal és most úgy tűnik, hogy heteken belül itt a Reno 3 széria is. Az Oppo ugyanis ma kiküldte a meghívókat az Oppo Reno 3 bemutatójára, amit december 26-án tartanak.

reno-3-1

Az eddigi információk alapján két 5G képes mobilra számíthatunk, amik Reno 3 és a Reno 3 Pro néven érkeznek. A korábban kiszivárgott információk alapján az Oppo Reno 3-ba a hónap elején bemutatott Snapdragon 765 5G lapka fog kerülni. A Pro változat pedig a MediaTek 5G lapkáját fog kapni, ami akár a Dimensity 1000 is lehet.

reno-3-2

Más forrásból kiderült, hogy 7,96 milliméter vastag lesz a Reno 3, és 6,5 hüvelykes megjelenítőjében az előlapi kamerának egy vízcsepp alakú kamerasziget ad helyet. Ehhez képest a Reno 3 Pro egy hajszálnyival vékonyabb lesz szám szerint 7,7 milliméteres. Itt viszont kameralyukban kap majd helyet az előlapi modul. A Reno 3 Pro-t illetően még azt is tudjuk, hogy egy 4025 mAh-s akkumulátort kap, ami támogatja a 30W-os gyorstöltést, az eszköz hátlapján pedig négy kamera lesz. A fő modul 48 megapixeles, melyet egy 8 megapixeles teleobjektív, egy 13 megapixeles ultra széles látószögű és egy 2 megapixeles kamera egészít majd ki. Utóbbi mélység vagy makró kamera lehet.

FORRÁSithome
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.